Sider

mandag den 12. november 2012

Forfærdelig arbejdsweekend!

Hold da op, jeg tror det er første gang, der er gået hele to dage mellem indlæg her på siden! Men jeg har simpelthen været så udmattet her i weekenden. Jeg er nemlig både lørdag og søndag først kommet hjem fra arbejde kl 17, og så har der ikke været tid til ret meget andet en at spise og sove, når jeg ikke var på arbejde. Fordi jeg var så sent hjemme i går kunne jeg ikke nå hjem til min lejlighed uden at gå glip af Forbrydelsen (og det kan vi jo ikke have!!), så jeg valgte at vente med at tage hjem til i morges. Så jeg skulle meget tidligt op og med bussen, hvorefter jeg skulle i skole og så handle ind. Så da jeg kom hjem i eftermiddags skulle der bare slappes af! Det gjorde jeg blandt andet med en kop te og denne her:


Jeg er nemlig endelig ved at være færdig med J.K. Rowlings nye bog "The Casual Vacancy". Nu har jeg også været i gang med den i over en måned! Det er godt nok sjældent, at jeg er så længe om at blive færdig med en bog. Men ja, hvis jeg skal være helt ærlig, har den bare ikke rigtig fanget mig. Den er dog efterhånden blevet bedre, men det er nok bare ikke lige min yndlingsbog desværre. Efter at have læst en del i eftermiddags faldt jeg i søvn (som sædvanligt) og vågnede først, da det var tid til aftensmad. Derefter stod det på opvask, bad og lidt fjernsyn og bom!; så er endnu en dag forsvundet alt for hurtigt. Tiden flyver altså bare afsted!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...