Sider

fredag den 16. november 2012

Hyggedag med Minnie


I dag har bare været den ultimative afslapningsdag. Har kørt stilen med joggingbukser, grimt hår og ingen makeup og nøj, hvor har det været skønt. Lå og puttede helt til middagstid med min skønne hund og ellers har jeg faktisk bare slappet totalt af hele dagen lige med undtagelse af en støvsugning af hele huset og en lang gåtur med Minnie. Men lidt aktiv skal man jo også være ;)

Det er bare så skønt endelig at vide, at jeg har hele weekenden fri. Har været i totalt godt humør over det hele ugen - kan virkelig bare mærke, hvor meget jeg har savnet en friweekend nu. I morgen skal jeg dog ind og have min 2. HPV-vaccine, og selvom det ikke var så slemt, som jeg havde troet sidste gang, så er det stadig ikke ligefrem noget jeg ser frem til. Men ja, det skal vel bare overstås, og så har jeg jo resten af weekenden til at slappe endnu mere af. Så skønt! :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...