Sider

tirsdag den 6. november 2012

Krydser fingre for Obama!


Så er det endelig blevet tid til det amerikanske præsidentvalg. Og det er bestemt ikke nogen hemmelighed, at jeg af hele mit hjerte håber på, at Obama vinder. Ved simpelthen ikke, hvad jeg gør, hvis jeg vågner op i morgen tidlig og finder ud af, at Romney har vundet. Jeg kan simpelthen ikke forstå, at et ellers så moderne og førende land som USA, kan være så tæt på, at vælge en præsident, der er imod abort og homoseksuelles ret til ægteskab. Og for ikke at nævne hans vicepræsident, som er imod abort selv i tilfælde af voldtægt og incest. HVAD SKER DER?! Hvis en politiker her i Danmark havde de synspunkter, ville han være med det samme være fuldstændig færdig i dansk politik. Men jeg gider ikke blive alt for politisk, så lad os bare krydse fingre for, at amerikanerne alligevel er fornuftige nok til at genvælge Obama ;)

I dag er jeg startet på et nyt forløb på mit studie omkring digitale publikationer til blandt andet smartphones og tablets. Allerede i dag gik vi i gang med at lave en iPad-magasinudgave af vores portfolier. Virkelig spændende og jeg glæder mig til at blive lidt klogere på det hele! :)

Billede: BarackObama.com

2 kommentarer:

  1. Jeg ved ikke hvad jeg gør hvis Romney vinder, jeg bliver virkelig ked af det så! Please Obama vind!

    SvarSlet
    Svar
    1. Heller ikke mig!! Tror seriøst jeg begynder at græde :p

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...