Sider

torsdag den 1. november 2012

Min (mad)dag i billeder


Morgenmad: Müsli med friske hindbær. Mhmm..
Frokost: Det samme som morgenmaden - jeg elsker altså bare friske hindbær!
Aftensmad: Hjemmelavet hummus med rugbrød og små snackgulerødder.
Dessert: Lækker kanelsnegl med glasur - er der noget bedre?!

Helt klart én af de bedre maddage ;) Jeg er officielt blevet fan af hummus!

Min dag i dag ellers?
I morges trodsede jeg blæst, regn og kulde for at tage i skole, kun for at komme hen på skolen og opdage, at vores timer var aflyst! Så jeg måtte cykle hjem igen i stiv kuling, og derfor belønnede jeg mig selv med en lille lur, da jeg endelig kom hjem. Og i min verden er en "lille lur" åbenbart det samme som at sove i næsten 4 timer. Ups! Så jeg har ikke fået lavet en helt masse i dag udover at vaske tøj. Jeg er altid SÅ produktiv ;)

4 kommentarer:

 1. Yum! Homemade hummus! Recipe please? (:

  SvarSlet
  Svar
  1. Of course! There will be a blog post on it tomorrow :D

   Slet
 2. Åh, jeg skal blive bedre til at lave hummus.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er altså også bare så lækkert! :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...