Sider

tirsdag den 13. november 2012

Min tirsdag aften i billeder


1. og 2. Jeg har taget mig sammen til at ordne sure pligter som opvask og strygning af tøj. Nøj, hvor ville jeg ønske, at jeg havde en opvaskemaskine, og at tøj ikke krøllede!
3. Jeg underholdte dog mig selv med filmen "New Year's Eve" (via Netflix), mens jeg ordnede de ovenstående ting.  Jeg har en svaghed for film som den; en masse kendte skuespillere, hvis karakterers historier fletter sig sammen i løbet af filmen ("Love Actually" er min absolutte favorit!). Den var da ganske sød og underholdende, men ikke noget særligt. Havde nu heller ikke de store forventninger til den i forvejen, så..
4. Mens jeg så filmen færdig fik jeg også lagt en fin neglelak. En meget efterårsvenlig kakigrøn farve fra Essie ("Sew Psyched"). Og denne gang brugte jeg rent faktisk en basecoat, så jeg håber, at det denne gang holder mere end et enkelt døgn ;)

Lige nu er jeg ved at se filmen "10 Things I Hate About You" med Heath Ledger og Julia Stiles. Det er jo egentlig en klassisker, men jeg har faktisk aldrig fået set den. Men når den nu kan findes på Netflix, så tænkte jeg, at det nok efterhånden var på tide at få den set. Min gratis Netflix-måned udløber på torsdag, og jeg er lidt i tvivl om jeg skal fortsætte abonnementet. Både fordi jeg ikke har fået det brugt specielt meget i den forløbne måned, men også fordi jeg er lidt skuffet over udvalget. Der er skam en del interessante ting at vælge i mellem, jeg havde bare troet, at det ville blive opdateret og udvidet meget mere end det er blevet indtil videre. Så tror måske jeg opsiger abonnementet og venter og ser, om der kommer et større udvalg, og så kan jeg jo tilmelde mig igen ;) Men synes stadig det er en rigtig fed tjeneste!

Jeg har forresten muligvis fundet en praktikplads! Tør dog ikke at håbe på noget, før det er ordenligt på plads. Men jeg skal i hvert fald til møde hos dem i næste uge, så jeg krydser fingre for, at det går godt. Det vil i hvert fald være så fedt, hvis det bliver til noget :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...