Sider

torsdag den 8. november 2012

Ny strik - og dagens outfit!

Strik: H&M Divided - Jeggings: Vero Moda - Støvler: Pincastel
Ur: Michael Kors - Læber: MAC "Syrup"

Jeg nåede lige at tage et hurtigt billede af dagens outfit tidligere i dag inden jeg smuttede ud af døren og rejste hjem til mine forældre. Jeg købte strikken her den anden dag, og hvis den ser bekendt ud, så er det fordi jeg havde den på i en lysebrun farve her. Den blev jeg imidlertid så glad for, at jeg her den anden dag bare måtte have den i mørkegrå også. De er så skønne og dejlig varme at have på og kan sættes sammen med stort set alt. Jeg tror dog de kommer til at fnulre lidt men det går nok - de koster nemlig også bare 129,- stykket :)

Jeg er som sagt endnu engang hjemme ved mine forældre. Jeg skal først og fremmest arbejde hele weekenden, men da jeg har en fridag i morgen, har jeg bestilt en stærkt tiltrængt tid til en klipning hos frisøren. Og det er noget billigere at blive klippet her, hvor mine forældre bor - så sparer jeg de penge! ;)

2 kommentarer:

 1. I have some similar jeans from Target. I love them! Cute outfit (:

  Stef

  SvarSlet
  Svar
  1. Nice! They're so comfortable and pretty :) And thank you so much!!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...