Sider

onsdag den 21. november 2012

Praktikplads, pizza og dejligt selskab


Jeg havde slet ikke tid til at blogge i går! Min dag startede med, at jeg kl. 10 skulle til en samtale angående en eventuel praktikplads på et lokalt trykkeri/grafisk virksomhed. Og jeg fik praktikpladsen!!! Jeg er bare så lykkelig. Det er virkelig så dejligt ikke at skulle stresse over ansøgninger længere, og så virker virksomheden også bare som et rigtig spændende og godt sted at være. Så det kunne jo slet ikke være bedre! Det er så skønt :)
Da jeg havde været til samtale i går skulle jeg i skole. Og da jeg havde fri fra skole fik jeg besøg af min gamle barndomsveninde fra folkeskolen. Det var efterhånden alt for længe siden, vi havde set hinanden, selvom vi bor i den samme by nu. Men vi lavede lækre pizzaer til aftensmad; en kartoffelpizza med pesto i stedet for tomatsauce og en almindelig pizza, dog uden kød også ;) De var begge to vildt lækre, og jeg spiste resterne til aftensmad i dag. Da hun tog hjem var det ved at være tid til at skulle i seng, og ja, så var den dag gået!

I dag valgte jeg at blive hjemme fra skole. Vi skulle nemlig kun have et par timer om basis HTML/CSS, og da jeg for nogle år siden havde en hjemmeside, jeg selv byggede op helt fra bunden, så kan jeg en hel del af det basale på det område, så jeg syntes det ville være lidt spild af tid. Det var det i hvert fald i går, da vi havde det samme fag. Så i dag har jeg sovet længe, fået vasket op og ikke mindst løbet mig endnu en tur. Løbeturen var en lille smule mindre forfærdelig i dag end i søndags, men det var stadig meget slemt ;)

2 kommentarer:

 1. STORT tillykke med praktikpladsen Camilla!
  Hvilken skole er det du går på? Det lyder utrolig meget som noget, jeg er ved at søge ind på....

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak skal du have! :D
   Vil helst ikke lige skrive det her, så skriver lidt en DM til dig på twitter :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...