Sider

torsdag den 1. november 2012

Serieanbefaling: Revenge


Står du og leder efter en spændende og underholdende tv-serie at hygge dig med nu, hvor vinteren for alvor har ramt Danmark? Så vil jeg helt klart anbefale "Revenge". Den kører lige nu på 2. sæson, og allerede da jeg startede med at se den sidste år, da den havde premiere, var jeg rigtig vild med den. Den er dog kun blevet bedre med tiden, og den er nu blevet til én af mine absolutte yndlingsserier og helt sikkert en af min uges højdepunkter fjernsynmæssigt.

Helt kort handler den om kvinden Emily, der bliver budt velkommen ind i det rige Hamptons-samfund på Long Island i New York. Hvad folk dog ikke er klar over er, at hun har været der før, og at hendes mission er at få hævn over de mennesker, der ødelagde hendes liv og familie for mange år siden. Og så sker der jo selvfølgelig en masse ting og sager! :)

Serien er velskrevet, skuespillerne gør det godt, den er spændende og uforudsigelig og ja, den kan helt klart anbefales! Den bliver dog desværre ikke sendt i Danmark, så den bliver nødt til at ses på nettet, hvilket jo ikke er helt politisk korrekt at opfordre til - men når den nu ikke har fundet vej til Danmark, er der ligesom ikke så meget at gøre, vel? ;)
Er du stadig ikke helt overbevist, så tjek lige traileren ud:


Billede-credit: Zap2it.com (via Google)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...