Sider

tirsdag den 27. november 2012

Tomatsuppe med røde linser


Et lille tip denne tirsdag aften: I stedet for at bruge pasta som fyld i tomatsuppe, så prøv med røde linser! De er meget sundere end pasta, mætter bedre og så har de faktisk lidt en konsistens som kød, når man spiser dem i supper - det synes jeg i hvert fald! Der er nemlig også rigtig mange proteiner i dem, så de er rigtige gode for vegetarer. Det var det jeg fik til aftensmad i dag, og det var super lækkert!

I dag har jeg været henne og besøge mit kommende praktiksted, da vi skulle udfylde en kontrakt sammen. De virker så søde, og jeg glæder mig til at starte der, selvom det selvfølgelig også er lidt skræmmende! Derudover har jeg også været et smut inde i byen og købe et par julegaver. Jeg faldt desuden totalt for en masse af neglelakkerne fra OPIs James Bond kollektion - som om jeg ikke allerede har nok neglelakker! Men jeg modstod heldigvis fristelsen for denne gang ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...