Sider

onsdag den 7. november 2012

Ugens negle: Essie "French Affair"

Uden blitz // Med blitz

Lad mig starte med at sige: Hvor er det bare skønt, at Obama vandt valget! Jeg var noget bekymret og urolig i går aftes/nat, da jeg gik i seng, og jeg vågnede tidligt i morges lang tid før mit vækkeur skulle ringe. Her kunne jeg dog konstatere, at Obama heldigvis var blevet genvalgt - så kunne jeg trygt sove videre ;)

I denne uge trodsede jeg igen mine flossede negle og lagde denne smukke pastellyserøde farve på mine negle. Jeg har en stor svaghed for pastelfarver, så jeg elsker virkelig denne farve så meget! Det endte dog lidt med at være spild af tid og neglelak, da det faldt af igen allerede efter et døgns tid. Det dur altså bare ikke at have neglelak på, når ens negle flosser sådan i tipperne :( Hmm, burde nok overveje at bruge en basecoat. Men jeg nåede dog heldigvis at tage billeder af neglelakken inden, den faldt af!

Her til aften havde jeg besøg af mine søde nabo, hvor vi lavede mad sammen (kartofler, rodfrugter og marinerede rejer), så film og hyggede! Det er forresten hende, jeg nævnte i dette indlæg - en ret sjov historie, der nu er resulteret i, at vi faktisk er blevet ret gode venner :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...