Sider

søndag den 4. november 2012

Ugens negle: Gosh "Gold" - og tidligt i seng!


Hold da op, det er lang tid siden (i min verden i hvert fald), jeg har haft neglelak på! Men på grund af årstiden og ikke mindst mit arbejde, så har mine negle været i virkelig dårlig stand den sidste tid. De knækker og de yderste lag flosser og falder af - det er så trælst, når man som mig virkelig elsker at have neglelak på. Men tidligere på ugen trodsede jeg de trælse negle, og malede dem skinnende guldfarvede.  Der er bare ikke noget så fint som guldfarvede negle, specielt ikke her om vinteren og omkring juletid! Det var så skønt at have neglelak på igen, selvom det allerede begyndte at falde af mine flossede negle igen efter et døgns tid. Øv!

Årh, jeg havde ellers bare den hårdeste dag i går! Tidligt om morgenen hjalp jeg lige hurtigt min farmor med at flytte i en times tid. Derefter skulle jeg på arbejde, hvorfra jeg først fik fri kl lidt over fire. Derefter stod den på lidt mere flytning med min farmor og resten af familien, hvorefter vi allesammen spiste sammen. Da vi kom hjem igen var kl otte og ja, så gjorde jeg mig faktisk bare klar til at gå i seng! Jeg tror ikke, jeg har gået så tidligt i seng siden jeg var barn, og da slet ikke en lørdag aften. Og så sov jeg alligevel til kl ti i morges, så jeg har vel fået omkring 13 timers søvn - men jeg må jo have haft brug for det. Nu er jeg så hjemme i min lejlighed igen, og venter spændt på at skulle se det nye afsnit af Forbrydelsen om en times tid. Den er så spændende! :)

1 kommentar:

  1. Mange tak. :) Blev også selv superglad for billederne - Og den weekend var SÅ fantastisk at det slet ikke kan beskrives og komme til sin ret på bloggen. ;)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...