Sider

søndag den 2. december 2012

1. søndag i advent


Så blev det allerede den 1. søndag i advent! Og i min familie betyder det både familiehygge, men ikke mindst adventsgaver :) Det er så hyggeligt med små gaver til os allesammen om søndagen. Jeg fik en skrabejulekalender, et stort glas Nutella, shampoo og et par trusser. Super skønne ting!
Derudover har min mor lavet det fineste kalenderlys til mig. Tallene er dog falmet lidt nogle steder, men synes stadig det er så fint! Så skal jeg bare lige vænne mig til at tænde det hver dag - har først lige taget hul på det her til aften.

Håber I har haft en hyggelig advent også, og jeg beklager mine forhastede blogindlæg de sidste par dage. Jeg skal nok vende stærkt tilbage fra i morgen af ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...