Sider

tirsdag den 4. december 2012

Aftensmad og en skøn frugt


Lige et lille hurtigt indlæg om mad. Min aftensmad i dag bestod af kartofler og rodfrugter bagt i ovnen med olie og timian. Dertil Jensens Favoritsauce, som netop er det; min favoritsovs. Den gjorde lige det hele lidt mere spændende ;)

Og så lige et lille tip! Min familie og jeg har nemlig i mange år elsket en bestemt frugt, som alt for få mennesker kender til, nemlig pomeloen. Den er i familie med grapefrugten og er udseendesmæssigt meget lig den. Men smagen er til gengæld meget anderledes. Den er nemlig rigtig sød og slet ikke bitter som grapen. Man kan dog risikere at få nogle, der er tørre og bitre, men lige nu er de vildt gode og kan findes i alle større supermarkeder. Så jeg synes helt klart I skal prøve den, hvis I ikke allerede kender til den. Den er sund og super lækker - dog lidt træls at pille, men sådan er det jo bare ;)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...