Sider

onsdag den 19. december 2012

At være gået mentalt på juleferie


Jeg glæder mig så utrolig meget til at skulle hjem til min familie i morgen og holde juleferie. Mentalt er jeg allerede helt væk på juleferie denne uge. Kan slet ikke koncentrere mig om skolen og synes egentlig ikke det er specielt festligt at være alene i min lejlighed, så ja, glæder mig til i morgen! Jeg plejer normalt ikke at være så meget i julestemning, som jeg er i år :)

På vej hjem fra skole i dag hilste jeg på den skønneste hundehvalp - en pomeranian på 14 uger, der lignede Minnie på den alder på en prik. Jeg var helt solgt, og siden da har jeg savnet Minnie så utrolig meget. Det er ufatteligt så meget sådan et lille kræ kan betyde for én ;)

2 kommentarer:

 1. Hørt hørt!
  Jeg er selv lige kommet hjem, og aldrig har hjemme føltes så godt. Jul damper ud af mig nærmest, kan slet ikke få nok (det kan jeg dog aldrig).
  Og det bedste var at se min lille hund. x
  Hav en rigtig dejlig ferie med din familie, håber på at se nogle julebilleder på bloggen x

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh, det kan jeg godt forstå! :)

   Tak og i lige måde <3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...