Sider

mandag den 10. december 2012

Dagens aftensmad: Vegetarburger


Dagens aftensmad var en grov, vegetarisk burger med ekstra salat og så lige et par vegetariske nuggets - de er så lækre! Både "bøffen" og nuggets kan købes på frost i helsekostbutikker. De er virkelig lækre alternativer til kød, og så er de desuden meget sundere end kød. Win win!

Sesamnuggets er disse fra Hälsans Kök, mens bøffen er denne fra Nutana.

Anbefaler dem helt klart til alle - specielt nuggetsene har imponeret mig, da jeg virkelig synes, de smager, som jeg husker nuggets gør. Jeg kan dog tage lidt fejl, da jeg ikke har smagt rigtige nuggets i over fire år, så kan ikke garantere, hvor god min hukommelse i forhold til smagen er - men jeg er i hvert fald vildt imponeret! :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...