Sider

tirsdag den 11. december 2012

Dagens negle: Julestemning!

OPI "The Spy Who Loved Me" - med blitz, 2 lag

Endnu én af lakkerne fra OPIs James Bond kollektion, som jeg før har snakket en del om. Denne gang er det den røde "The Spy Who Loved Me", og hvis der er noget den nærmest råber, så er det da julestemning! Det er en skøn klassisk rød farve med diskret gyldent glimmer i. Den er så smuk - og endnu smukkere i virkeligheden end på billederne. Jeg tror helt sikkert, jeg ender med at have denne farve på neglene juleaften, det vil være helt perfekt!

Jeg er desværre gået hen og blevet syg :( Har været lidt snottet de sidste par dage, og det er kun blevet værre i dag. Derudover vågnede jeg også op med en rigtig øm hals og ja, jeg har bare været lidt skidt tilpas hele dagen, så har heller ikke været i skole. Jeg håber dog virkelig, at jeg bliver frisk til i morgen - jeg har ikke tid til at være syg nu!

Lige en lille advarsel! Brug helst en basecoat under denne neglelak, da den ellers farver neglene ret røde - det plejer ikke at være et problem med mine negle, men det var helt galt med denne - og det samme skete for min søster, da hun lånte den ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...