Sider

søndag den 23. december 2012

Dagens negle: Live and Let Die

OPI "Live and Let Die" - med blitz, 1 lag (!!)

I forgårs fik jeg endelig prøvet den sidste af lakkerne fra OPIs James Bond-kollektion "Skyfall". Denne hedder "Live and Let Die" og har en smuk mørk blågrøn farve som base og en masse lysegrønt småglitter i. Den er så smuk, men ser dog lidt mørkere ud på billederne end den egentlig er. Og så passede den jo ret godt til min julefrokostkjole :)

De sidste par dage har bare været ren familiehygge. Vi har lavet konfekt, set julekalender, spillet spil og i dag er der vild snestorm udenfor, så vi har bare været fanget indenfor, hvilket jo er fantastisk her i juledagene. Og så har jeg bare nydt ikke at skulle på arbejde! Det er nemlig min arbejdsweekend, men da hotellet har lukket har jeg jo selvfølgelig også fri, så det er bare ekstra dejligt, og jeg nyder derfor også det hele lidt mere ;) Jeg håber I alle sammen nyder disse dage lige så meget, som jeg gør - inden vi får set os om, er de jo desværre overstået!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...