Sider

tirsdag den 18. december 2012

Dagens negle og voldsom hjerneaktivitet

OPI "Goldeneye" - med blitz, 3 lag

Endnu én af lakkerne fra OPIs James Bond kollektion - denne farve hedder "Goldeneye", og det er den smukkeste antikke guldfarve, som nærmest ligner folie på neglene. Virkelig smuk, men måske ikke den mest flatterende farve pga. de gule toner. Men elsker den nu alligevel!

Jeg har endelig fået hul på bylden med hensyn til mit skoleprojekt. Sikken lettelse! Jeg blev pludselig ramt af en masse inspiration i går aftes og gik straks i gang med en hel masse. Det resulterede i, at jeg gik lidt senere i seng end normalt, men da jeg lå og skulle sove, kørte min hjerne simpelthen på tredobbelt hastighed, og den kunne slet ikke falde til ro. Jeg HADER når det sker! Jeg endte med først at falde i søvn ved 4-tiden, så droppede undervisningen i dag, da jeg simpelthen var så smadret. Det er skønt at være B-menneske :(

I dag fik jeg lavet mere på projektet, gjort rent og så fik jeg endelig løbet mig en tur igen, nu når sneen næsten er forsvundet. Det var hårdt, men faktisk dejligt nok. Og nu er jeg godt og grundigt træt, så jeg håber, det bliver nemmere at falde i søvn i dag! :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...