Sider

onsdag den 5. december 2012

Dagens outfit og negle

Skjorte: Topshop - Hvid trøje: H&M - Jeggings: Vero Moda - Tørklæde: H&M 
Gummistøvler (i navy) + sokker: Hunter - Læber: Revlon "Strawberry Shortcake"

Et lille snesikkert dagens outfit med gummistøvler og hele molevitten (bare rolig - jeg gjorde dem rene inden jeg gik indenfor i dem!). Jeg har stort set en langærmet basistrøje på under alt lige for tiden, for der er bare så koldt over alt - er altid ved at omkomme af kulde på skolen :(

Jeg jublede nærmest i går aftes, da min blå neglelak begyndte at skalle en smule af, for så kunne jeg endelig tillade mig at prøve én af de nye! Det var svært at vælge, men det blev "The World Is Not Enough", og den er bare så smuk! Jeg har dog bare tydeligvis ikke været specielt god til at lægge den på, da den stadig er lidt gennemsigtig nede ved neglebåndene. Men det får man jo ud af at lægge neglelak på i halvmørke ;)

OPI - "The World Is Not Enough" - med blitz, 3 lag

2 kommentarer:

 1. Ja du ser godt nok ud til at kunne klare det værste sjib og sjab - og med stil endda :) Er helt vild med din skjorte :) Det er godt nok en lækker farve.

  Simone
  Microcut.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have ;)
   Ja, jeg elsker også skjorten og specielt farven. Desværre er den dog efterhånden mange år gammel, så den kan ikke fås mere!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...