Sider

onsdag den 26. december 2012

En vegetarisk julemiddag


Ét af de første spørgsmål jeg som regel får, når jeg fortæller folk, at jeg ikke spiser kød er: "Jamen, hvad gør du så juleaften?!". Og ja, det er lidt besværligt, da jeg har aldrig brudt mig om ret meget af det traditionelle vegetarvenlige julemad som fx rødkål, asier osv., så for at jeg ikke skal sidde kun og spise almindelige kartofler uden sovs (der er jo kødtsaft i den brune sovs!) og mine elskede brune kartofler, så bliver jeg nødt til at lave ekstra mad til mig selv.

I år blev det til mine højt elskede vegetariske nuggets, icebergsalat med appelsiner, mandler og rosiner og så Jensens favoritsauce til kartoflerne. Måske lidt svært at forene med juleaften for mange, men jeg var så tilfreds, og det var bare super lækkert! De brune kartofler har dog altid været mine favoritter juleaften og dem kan jeg jo heldigvis stadig spise, så dem fik jeg spist rigtig mange af. Så lækkert! :)

Derudover ELSKER jeg også risalamande! Jeg var så heldig at få én af mandlerne i år og vandt nogle lækre marcipangrise fra Frellsen. Så juleaften er skam også et kæmpe højdepunkt madmæssigt for mig, selvom jeg ikke spiser kød. Og så kan jeg jo glæde mig over ikke at indtage nær så mange kalorier som kødspiserne ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...