Sider

torsdag den 20. december 2012

Endelig nye støvler


Så fik jeg endelig mine støvler i den rigtige farve! Der var ikke nogen problemer med returneringen, så det var bare skønt. Jeg er super glad og tilfreds med dem, og det er så skønt endelig at have et par brune støvler. Så jeg glæder mig til at få dem brugt. De kan forresten købes lige her, hvis nogen skulle være interesserede :)

I dag er jeg kommet hjem til min familie, og det er bare så skønt. Glæder mig sådan til alle de kommende juledage! I morgen aften skal jeg til julefrokost med mit arbejde. Jeg har kun arbejdet på hotellet siden marts, så det er første gang jeg er med til en julefrokost hos dem, så det skal nok blive interessant og forhåbentlig rigtig hyggeligt!

Og nå ja, så skal jeg lige have noget ud af mit system: JEG HAR JULEFERIE NU!!!!!
Det er bare så ubeskrivelig dejligt! :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...