Sider

torsdag den 27. december 2012

Familiehygge og fantastiske julegaver!


Jeg beklager virkelig tavsheden på bloggen de sidste dage, men jeg har haft travlt med familiearrangementer, og så har jeg desuden også haft ondt i halsen og været en smule sløj, så har ikke haft energi til det helt store. Rigtig surt her i juletiden!

Men jeg havde en helt fantastisk juleaften med min dejlige familie, lækker mad og ikke mindst skønne gaver! Jeg har ikke en særlig stor familie længere, og jeg havde ønsket mig et par store ting, så havde slet ikke regnet med at få så mange gaver i år, så jeg var virkelig overrasket over, hvor meget jeg alligevel fik, og jeg er bare så taknemmelig! Seriøst, jeg bliver altid så overvældet, når folk giver mig gaver ;)

De to større ting, som jeg havde ønsket mig, endte jeg også med at få; nemlig en blender og en eltandbørste! Virkelig skønne og praktiske ting, som jeg ikke kan vente med at tage i brug! Derudover fik jeg et lækkert sæt undertøj fra Hunkemöller, dvd'er/seriebokse, en parfume, pudder, skønne viskestykker, nattøj og et par praktiske Matas-ting fra min søde hund! ;)

Så ja, jeg er bare så taknemmelig for alle de fine gaver og ikke mindst for en fantastisk familie, venner og en perfekt juleaften <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...