Sider

mandag den 10. december 2012

Føj for en snestorm!


Jeg beklager virkelig tavsheden på bloggen de sidste par dage. Dette indlæg ville jeg have skrevet i går aftes, men mine forældres internet var nede hele aftenen/natten, og der er ingen 3G dækning der, hvor de bor, så jeg kunne ikke engang bruges nettet fra min telefon. Så det var ret umuligt at blogge, og der var ikke så meget at gøre ved det. I dag har jeg brugt ekstra lang tid på at rejse hjem, da busserne var forsinkede og kørte langsommere end normalt.

Men puha, hvor har der været snestorm og lortevejr de sidste par dage. Det var tæt på, jeg slet ikke kunne komme på arbejde i går, for der var stadig vild snestorm, da jeg skulle møde. Men vi trodsede sneen og kom frem selvom det tog noget længere end normalt. Jeg ville dog have givet alt for en hyggedag derhjemme i stedet, for værelserne lignede bare lort pga vejret, så det var ikke ligefrem nogen fornøjelig dag på arbejdet. Og heldigvis skulle jeg da ikke tænke på at skulle rejse hjem i snestormen bagefter - det problem havde jeg først i dag. Men det har heldigvis ikke sneet så meget i dag - dog er sne og offentlig transport bare aldrig nogen god kombination, så det tog noget længere tid end normalt. Der er desværre ikke noget at gøre ved det..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...