Sider

lørdag den 22. december 2012

Gårdagens look: Julefrokost!

Kjole: Forever Lou Lou - Wedges: Mary B - Øreringe: H&M

Jeg var jo til julefrokost med mit arbejde i går, og det var overraskende hyggeligt! Vi var lidt over 100 mennesker, og jeg tror måske jeg havde set under 20% af dem før, men sådan er det nok bare når man udelukkende arbejder som stuepige hver 2. weekend ;) Men jeg fik snakket en del med de andre stuepiger, så det var super hyggeligt.

Jeg fik min far til at tage et hurtigt billede i fuld figur inden jeg skulle afsted. Han er dog noget højere end mig, så vinklen på billedet er rimelig akavet, og får mig til at se ualmindelig lavbenet ud og jeg er altså 172 cm høj uden hæle, så den er hel gal på det billede ;) Men en rimelig afslappet dog stadig pyntet kjole, håret i en lav sidehestehale, rimelig neutral makeup og ikke mindst svagt røde læber, og så var jeg ellers så godt tilfreds som man nu engang kan være, når det gælder én selv. Her er desuden et lille closeup af øjenmakeuppen:


Rimelig neutrale, men glitrende farver, og en let vinget eyeliner. Farverne er hovedsageligt fra Wet'n'Wild, som laver fantastiske øjenskygger til lave priser, men der er også en enkelt fra MAC (den gyldne på ydersiden af øjenlåget - "All That Glitters"). De halvlukkede øjne var forresten nødvendige, for hvis jeg lukkede dem helt blev farverne helt udvaskede af blitzen.. :)

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...