Sider

lørdag den 1. december 2012

Glædelig 1. december!


Så jeg undervurderede måske en lille smule, hvor lang tid det ville tage at ordne min computer. Det eneste jeg nåede i går aftes var at få installeret det nye styresystem inden, jeg skulle gendanne den. Hele dagen i dag er så gået med at gendanne disken, installere styresystemet igen, og derefter flytte en masse ting over fra min eksterne harddisk og installere en masse programmer igen. Så der har været meget ventetid.
Jeg har dog også været en lille tur inde i byen med min mor og ellers bare julehygget en hel masse med min familie. I aften har vi set julekalender, spillet kort og Bezzerwizzer og ikke mindst spist slik. Så bliver det da heller ikke hyggeligere? ;)

Tænk at det allerede er december igen - tiden går så hurtigt! Men i hvert fald rigtig glædelig 1. december i dag og ikke mindst 1. søndag i advent i morgen til alle :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...