Sider

tirsdag den 4. december 2012

Ikke mere sne, pleeease?


Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg hader alt vejr, der involverer regn, blæst og ikke mindst sne. I går var der kun kommet en overskuelig mængde sne, så det var lige til at holde ud. I dag? Not so much. Jeg vågnede op, kiggede ud af vinduet, konstaterede at der var dobbelt så meget sne som i går og tænkte ganske enkelt: no fucking way. Men jeg blev desværre nødt til at bevæge mig i skole, og da der er alt for meget sne til at cykle, måtte jeg gå de 1,5 kilometer, jeg har til skole. Normalt ikke galt, men i dag småsneede det, blæste og var desuden møgkoldt, så det var ikke nogen specielt behagelig tur.

I skolen var vi vist 7 mennesker, og undervisningen var allerede færdig efter et par timer, så jeg måtte bevæge mig ud i sneen igen. Og denne gang var der nærmest snestorm. Seriøst, halvdelen af vejen hjem måtte jeg gå baglæns, da jeg ellers blev totalt mishandlet i ansigtet af sneen. Da jeg endelig var hjemme igen, måtte jeg droppe mine planer om at tage ind til byen og i stedet for bare slappe af inde i varmen hele dagen. Hyggeligt nok, men nøj, hvor ville jeg altså ønske at sneen ville forsvinde igen og vente med at komme tilbage igen til juleaften. Men nej nej, de lover mere. Jeg orker det slet ikke!

Forresten så ved jeg godt, at jeg lider af den typiske danskersygdom med at gå lidt for meget op i vejret, men der er altså bare ikke noget så anstrengende som dårligt vejr i min verden, så i må lige bære over med mig og mine små rants ;)

2 kommentarer:

  1. Haha, ser i ud til I har fået mere i Nordjylland! :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det er skrækkeligt! Og tror det er endnu værre hos mine forældre :(

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...