Sider

fredag den 28. december 2012

Juleaftensoutfit og makeup

Kjole: H&M Divided - Wedges: Mary B - Øreringe: H&M - Ur: Michael Kors 

Tænkte at jeg hellere lige måtte lave et indlæg med mit juleaftensoutfit. Jeg har hele tiden villet have blondekjolen, som jeg før har skrevet om på - ellers blev stilen holdt rimelig meget som til julefrokosten, da det fungerede ret godt, og ikke var alt for krævende.
Og da jeg jo er noget af en makeupjunkie, så får I igen lige et nærbillede af øjenmakeuppen:


Igen neutrale men glitrende farver, da det er det, jeg synes passer bedst til mine øjne - de brune nuancer har begge røde toner i sig, hvilket er godt til grønne øjne som mine :) Farverne er hovedsageligt fra MAC: "Dalliance" på øjenlåget, "Star Violet" i globelinjen og under øjet og "Vainglorious" i det yderste hjørne. Derudover har jeg brugt en mat highlighter under brynene og en skinnende én i de inderste hjørner af øjet - begge fra Wet'n'Wild paletten "Vanity". Derudover har jeg lavet en let vinget eyeliner og så sluttet af med masser af sort mascara :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...