Sider

mandag den 3. december 2012

Kærlighed til glitrende neglelakker

Mine negle er i dag lakeret med én af neglelakkerne fra OPIs Spiderman kollektion, som jeg før har skrevet om. Denne hedder "Into the Night" og er en smuk glitrende blå farve, der har lidt lilla undertoner. Jeg er helt vild med neglelakker med glitter i for tiden. Tror det har noget med juletiden at gøre, men de er altså bare så smukke, og så holder de meget længere på neglene end dem uden glitter/shimmer i.

Jeg har dog lidt fortrudt, at jeg lagde den blå farve på neglene i går, for jeg fik jo min pakke fra ASOS i dag, og i den var det skønne minisæt med neglelakker fra OPIs James Bond kollektion, så jeg ville jo hellere have prøvet én af dem i stedet for. Alvorlige problemstillinger jeg har i mit liv, hva? Ej men helt seriøst, glæder mig sådan til at prøve alle farverne, de er så sindssygt smukke alle fire farve; en varm guld, en klassisk rød med guldshimmer i, en sølv med rosa shimmer og ikke mindst en mørk blågrøn med lysegrønt shimmer i. Nøj, hvor er de altså smukke! Og ja, jeg ved godt, at jeg har et helt håbløst forhold til neglelakker. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg føler bare altid jeg har brug for flere :(

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...