Sider

torsdag den 6. december 2012

Pakkekalender og en kedelig dag


Jeg har før nævnt det her på bloggen, men jeg har altså bare jordens dejligste forældre. Sidste december var jeg næsten lige flyttet hjemmefra og havde det ret trælst med at være alene i juletiden. Så min dejlige mor lavede en pakkekalender til mig, så jeg havde noget at glæde mig over alle hverdagene helt alene i lejligheden.
I år har jeg det ikke nær så skidt med at være alene, selvom det selvfølgelig er hyggeligst at være sammen med familien. Men jeg har stadig fået en pakkekalender! Det er bare SÅ sødt. Og jeg elsker bare at have en lille gave at åbne hver dag, det er så hyggeligt. Indtil videre har jeg fået pebernødder, slik, bloklys og en tandbørste. Så ja, mine forældre er helt fantastiske og utrolig gode til at forkæle mig! ;)

I dag har været rimelig kedelig. Jeg har lavet skoleopgave, støvsuget, gjort rent, vasket tøj, spist risengrød til aftensmad og ja, det er slet ikke værd at fortælle mere om. I morgen drager jeg hjem til mine forældre, da det står på arbejde hele weekenden. Det gider jeg sådan set ikke ;)

2 kommentarer:

 1. Hvor ser den god ud, ville også elske at kunne åbne sådanne gaver hver dag :) Har heldigvis en kinder julekalender at se frem til hver dag ;)

  www.itsmypassions.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er så skønt! En Kinder julekalender er dog også SÅ lækker - var selv fristet af at købe én ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...