Sider

fredag den 7. december 2012

Rigtige støvler, forkert farve!

Det bliver kun et meget hurtigt indlæg i dag, da jeg har brugt hele aftenen på at hygge med min familie, og jeg skal op og på arbejde i morgen. Vi har spillet yatzy og hygget med en masse lækkerier - så hyggeligt! :)

Men jeg bestilte for en uges tid siden disse fine støvler fra Zalando.dk i den brune farve, da jeg slet ikke har et par brune støvler. I dag har jeg så modtaget dem, og på kassen stod der skam også brun, så jeg troede ikke der var noget galt. Men så åbner jeg kassen... og finder støvlerne i sort. Ugh, det er bare så irriterende sådan noget! Så skal jeg til at døje med at sende dem tilbage, bestille et nyt par og vente på dem. Og alt det kunne være undgået hvis de lige havde åbnet kassen og tjekket. Men okay, fejl sker jo - det er bare så trælst når det sker for netop én selv! Jeg håber i hvert fald bare, de sender de rigtige næste gang ellers bliver jeg nok en smule sur.

Nu vil jeg smutte i seng, så jeg forhåbentlig er veloplagt i morgen på arbejdet. Det får jeg i hvert fald brug for, for lige nu orker jeg det bare slet ikke.
Men god weekend allesammen :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...