Sider

torsdag den 13. december 2012

Sygdom, YouBio og LOST


Jeg er stadig syg, men har det dog lidt bedre i dag end i går. Jeg sov dog nærmest ikke i nat pga hosten, snot, og jeg ved ikke hvad, så jeg har stadig ikke været skoleklar i dag :(

Men takket være den nye streamingtjeneste YouBio (fra YouSee) har jeg dog ikke kedet mig forfærdelig meget på trods af sygdommen. Jeg har før snakket om Netflix, men jeg var ikke helt imponeret af deres udvalg. Det er jeg dog langt mere tilfreds med her, da de har langt flere nye film at tilbyde, men ikke mindst alle sæsoner af en serie, jeg længe gerne har villet se, nemlig LOST. Så den er jeg gået i gang med nu, og indtil videre er den ret god - tror dog lige jeg skal lidt længere ind i serien, før jeg bliver helt fanget. YouBio er desuden gratis indtil februar måned! Hvor fedt er det lige? Derefter koster det 99 kr om måneden ;)

I morgen kan jeg få et lift med min nabo hjem til mine forældre. Jeg skal nemlig på arbejde lørdag, så der håber jeg virkelig, at jeg er blevet frisk igen! Derudover skal jeg jo selvfølgelig også julehygge med min familie. Jeg har savnet dem sådan her, mens jeg har været syg. Der er altså bare ikke noget så deprimerende som at bo helt alene, når man er syg :( Har stadig traumer fra sidste gang, jeg var syg, hvor jeg for første gang i mit (bevidste) liv var så syg, at jeg kastede op en hel nat og flere gange var ved at besvime, og jeg skulle bare klare det hele selv. Det var så skrækkeligt!! Heldigvis kom min mor og hentede mig i løbet af morgenen, men der var jeg altså også nærmest på dødens rand ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...