Sider

mandag den 3. december 2012

Winter wonderland?!?


Så skal jeg da ellers lige love for, at der er blevet vinter i Danmark. Øv! :( Vågnede op til masser af sne, men heldigvis fandt jeg ud af, at undervisningen var aflyst i dag, så jeg kunne bare ligge og nyde, at jeg ikke skulle ud i kulden. Jeg blev dog nødt til at bevæge mig udenfor senere på dagen, da jeg skulle handle lidt ind. I morges modtog jeg min pakke fra ASOS, så jeg fik indviet mine nye sokker til mine Hunter gummistøvler, da jeg skulle handle ind:


Seriøst, gummistøvler er altså guld værd, når der er sne udenfor! Hvis bare man har sokker på i dem, så er de dejlig varme, og man skal slet ikke tænke på at få våde fødder. Og så går de også næsten helt op til knæene, så de holder selv til store snemængder.

Apropos store snemængder, så hader jeg faktisk sne pænt meget. Det er da hyggeligt nok bare med en lille smule en dag eller to, men efter vinteren 2010, er jeg bare så meget ovre snerige vintre. I januar 2010 var det så slemt i Nordjylland, at vi fik flere dage fri fra skole, og flere steder var der tæt på en meter sne. Vi blev nødt til at grave stier i haven for at Minnie kunne komme rundt uden at drukne i sneen. Puha, det var forfærdeligt! Så jeg krydser fingre for, at det ikke bliver lige så slemt i år, selvom det allerede tegner til at blive en helvedes kold vinter :(

"Hvad sker der lige her?!"

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...