Sider

onsdag den 2. januar 2013

2013: Projekt Sundhed!


Dette indlæg er måske en smule cliché for mange, men her er det nu alligevel. 2013 skal for mig være året, hvor jeg for første gang i mange år kommer i rigtig god form og ikke mindst skærer ned på mit indtag af søde sager - der skal nemlig være fokus på sundhed. Jeg begyndte allerede lidt her sidst på året, men det er jo lidt svært at holde i juletiden, så nu skal jeg for alvor i gang.

Når det kommer til "nytårsforsætter" er der mange, der automatisk tænker, at det ikke holder mere end et par uger. Men en lille historie: For 4 år siden besluttede jeg mig for, at jeg ville stoppe med at spise kød, som et slags nytårsforsæt - og det har jeg skam holdt disse 4 år, og det har uden tvivl været mit livs bedste beslutning. Så jeg håber at jeg bare kan være halvt ligeså god til at holde dette nye "nytårsforsæt", og at jeg bliver ligeså glad for det!

Det er ikke fordi jeg har et kæmpestort behov for at tabe mig eller noget - det ville dog være godt for mig at tabe nogle kilo. Som sagt så har jeg aldrig rigtig været i god form, da jeg hader at dyrke motion og heller ikke har haft helt vildt meget brug for det, da jeg ikke tager super nemt på. Det er jo bare ikke særlig sundt, så nu vil jeg endelig træne mig op til rent faktisk at kunne løbe mere end 1 kilometer uden at skulle holde pause ;) Kostmæssigt spiser jeg generelt ret sundt ved hovedmåltiderne, da jeg jo ikke spiser kød. Jeg har bare det problem, at jeg har den største søde tand, og det skal jeg lære at ignorere bedre! Så ja, der er nok at arbejde med, men jeg er vildt motiveret, og jeg har da også sandet på det sidste, at det at løbe ikke er helt så forfærdeligt, som jeg altid har troet :)

Billeder er fra disse Tumblr-sider: Healthy-Inspiration og OnlyLulu

2 kommentarer:

  1. Glæder mig til at følge med og få inspiration, nu hvor jeg også har samme projekt, blot med kur ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. I lige måde! Så kan vi forhåbentlig inspirere hinanden ;)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...