Sider

mandag den 14. januar 2013

Chanel-negle og en veloverstået første praktikdag


Puha, sikke en lang og indholdsrig dag! Jeg startede på mit praktiksted i dag, og det gik super godt. De var så søde, et skønt sted og jeg fik allerede lov til at prøve en helt masse forskellige ting. Så det var helt klart en succes! Det er dog så hårdt med alle de nye indtryk og informationer, så jeg kom til at falde i søvn foran fjernsynet, da jeg kom hjem, og jeg er stadig så træt, så jeg skal meget snart i seng :)

Billederne er af henholdvis min nye, smukke neglelak fra Chanel og en smoothie, jeg lavede i går aftes. Jeg lavede en større portion, så jeg havde et ekstra glas, jeg drak i morges som morgenmad sammen med en bolle. Sikke et dejligt energiboost om morgenen - det skal jeg helt klart til at gøre noget mere!

1 kommentar:

  1. godt at høre det var en god start!

    Lakken er så smuk!

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...