Sider

tirsdag den 22. januar 2013

Dagens negle og en spændende arbejdsdag

OPI "I Don't Give a Rotterdam!" - med blitz, 2 lag

Én af mine absolutte yndlingslakker - en smuk støvet lyseblå med masser af sølvglitter i. Den er fra Holland kollektionen, der var ude for efterhånden lang tid siden, men tror stadig de sælger denne farve. OPI laver altså bare de skønneste farver! :)

Jeg har haft en super interessant dag på arbejde i dag (altså praktik). Var med til et kundemøde og skal her i løbet af de næste par uger være med til at lave en masse materialer til en ret stor konference. Så det bliver bare super spændende, og jeg er rigtig glad for, at jeg får lov til at være med til så meget forskelligt. Det er jo helt fornøjeligt at møde hver dag - sådan er jeg jo ikke bestemt ikke vant til at have det med mit arbejde på hotellet ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...