Sider

torsdag den 10. januar 2013

Dagens negle og løbevanskeligheder

OPI "On Her Majesty's Secret Service" - med blitz, 2 lag

Her er min nye, smukke neglelak, som jeg nævnte i dette indlæg. Jeg modtog også bukserne, men de var af en eller anden grund alt for små, selvom de var samme størrelse, som de andre jeg har i næsten samme model. Mærkeligt! Men neglelakken er jeg SÅ glad for - den er smuk. Nu skal jeg dog virkelig ikke have flere neglelakker i meget lang tid. Der kommer desuden snart nogle indlæg med alle mine neglelakker, hvis I er interesserede ;)

I dag har jeg virkelig ikke lavet ret meget. Jeg har nemlig ingen skoleundervisning haft hele ugen, da jeg starter i praktik på mandag. Jeg var dog igen ude at løbe en tur her til aften. Og seriøst, der er altså et eller andet galt med mine ben. Jeg har problemer med, at når jeg har løbet, så får jeg rigtig ondt på ydersiden af mine ben, lige over mine ankler, og det varer som regel mindst en uge efter løbeturen. Her til aften trodsede jeg så smerten og løb en tur alligevel. Det skulle jeg så ikke have gjort. Jeg løb måske 500 meter, før jeg simpelthen ikke kunne holde til det mere pga smerten. Og da jeg så kom hjem igen og fik sat mig ned, gjorde det pludselig så skrækkelig ondt i dem, at jeg lå og tudede over det og blev nødt til at tage smertestillende piller mod det. Det var så forfærdeligt, og jeg kunne næsten ikke støtte på benene :(

Kan virkelig ikke forstå, hvorfor det gør så ondt, for jeg overanstrenger mig virkelig ikke - den tur jeg løber er ikke mere end 1 km, da jeg slet ikke er i form til mere. Så jeg er faktisk lidt bange for, at der er et eller andet med mine ben, der gør, at jeg ikke kan løbe ret langt. Nu er jeg jo endelig kommet i gang med det :(

2 kommentarer:

  1. Det kan være dine løbesko der giver dig ondt. Jeg har selv før haft ondt lige dér, hvor du beskriver, og der hjalp det at få sko, der støtter på indersiden af foden :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak for tippet! Det må prøves :)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...