Sider

onsdag den 16. januar 2013

Ekstrem træthed!!

Nøj, hvor er det hårdt at være startet i praktik! Jeg er afsted hver dag fra 8 til 16, og dagene er fyldt med nye indtryk og oplevelser. Så når jeg kommer hjem går jeg bare fuldstændig død og bliver bare nødt til at tage en lille lur, hvis jeg skal kunne overskue resten af aftenen. Det er ret trælst, og aftensmaden har alle dage bare stået på rugbrød, da jeg simpelthen ikke har orket at lave andet. Jeg er nu stadig rigtig glad for praktikken. De er super søde, og jeg får lov til at lave en helt masse forskelligt, så det kunne jo nærmest ikke være bedre!

Men i og med jeg har så lange dage og er så træt, når jeg endelig kommer hjem, så bliver bloggen jo selvfølgelig sat lidt i baggrunden. Jeg prøver dog at holde fast, men kvaliteten af indlæggene vil nok være lidt dalende her det første stykke tid. Men sådan er det jo bare :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...