Sider

søndag den 13. januar 2013

En kongelig affære og praktik i morgen


Jeg fik i går aftes endelig set "En Kongelig Affære", og jeg blev bestemt ikke skuffet. Den var super god, velspillet og ikke mindst rørende. En smule langtrukken måske, men det er helt klart en film, jeg kunne finde på at se igen. Den rørte mig dybt, og jeg var så imponeret over alle skuespillerne, måske specielt ham der spillede kongen. Så jeg vil helt klart anbefale filmen til de, der stadig ikke har set den - hvis der overhovedet er nogen, der efterhånden ikke har det ;)

I morgen starter jeg på mit 3 måneders lange praktikophold på et grafisk trykkeri. Det bliver virkelig spændende, men jeg er dog noget nervøs over det lige nu. Det er altid lidt nervepirrende at starte et helt nyt sted med nye mennesker, nye opgaver og uvisheden om, hvordan det hele kommer til at gå. Men det skal nu nok gå godt - jeg skal bare lige vænne mig til tanken.

Det bliver dog SÅ hårdt at skulle være afsted fra 8 til 16 hver dag, og ikke mindst mit arbejde på hotellet hver anden weekend, så jeg kommer ikke til at have ret meget fritid. Øv! Men det vænner jeg mig vel også til med tiden :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...