Sider

torsdag den 24. januar 2013

Endelig et nyt dagens outfit

Skjorte og cardigan: H&M Divided - Jeans: Levi's - Støvler: Anna Field
Ur: Michael Kors - Læber: MAC "See Sheer"

Det er efterhånden en evighed siden, jeg sidst har lavet et outfit indlæg, men i og med jeg er i praktik for tiden, har det været svært at finde tid til det, og så har der næsten allerede været mørkt, når jeg kom hjem. I dag skinnede solen dog smukt hele dagen, og jeg var hjemme et godt stykke tid før, solen gik ned, så der var endelig tid og ordenligt lys til det! :)

Kombinationen med den røde skjorte og de brune støvler er måske ikke alles kop te, men jeg elsker dem personligt sammen! Ellers er det jo bare rimelig casual, men stadig pænt (synes jeg da selv i hvert fald - hæhæ). Håber I kan lide det - har ikke meget andet at berette disse dage ;)

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...