Sider

fredag den 25. januar 2013

Fredagsmad og total afslapning


Så blev det endelig rigtig weekend for mig efter 12 dage i træk med arbejde - det er så skønt! Det skulle da også fejres med lidt ekstra god mad her til aften. Det blev til ovnbagte kartofler og gulerødder med vegetariske nuggets og råkostsalat. Lækkert! :)

Lige nu sidder jeg og ser håndboldkampen mellem Danmark og Kroatien. Der er pause nu, og jeg håber af hele mit hjerte, at vi kan holde føringen. Resten af min weekend består af en del rengøring i løbet af dagen i morgen, mens jeg får besøg af en veninde om aftenen, hvor vi skal hygge med pizza og Melodi Grand Prix. Søndag får jeg måske besøg af min familie, men kun måske - så nu får vi se. Ellers bliver det bare mere afslapning. Det har jeg virkelig trængt til :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...