Sider

tirsdag den 29. januar 2013

Lidt tidlig fejring af lønningsdag


Ja, det er jo efterhånden en tradition for mig, at når der er et par dage til lønningsdag, så tager jeg forskud på glæderne og shopper lidt. Hvor uartigt, altså! ;)

Ej, det blev i dag til denne smukke skjorte fra H&M. Hvis den ser lidt bekendt ud, så er det fordi, jeg allerede har den samme model bare i sort (kan bl.a. ses i dette indlæg). Jeg er dog så vild med den, at jeg ikke kunne stå for den i hvid også, og hvide toppe er nogle gange nemmere at style end sorte. Så den glæder jeg mig totalt til at indvie højst sandsynligt i morgen :)

Derudover købte jeg også en lille donut til at sætte knold i håret med. Har altid gerne villet prøve dem, men jeg har simpelthen ikke hår nok til at bruge de store, så denne størrelse er perfekt til mig. Og sidst men ikke mindst så købte jeg en skøn læbestift fra Rimmels Kate Moss linje i en smuk dyb rød farve, da jeg ikke ejer én i sådan en farve. Så jeg er jo selvfølgelig lykkelig for de fine ting, jeg har anskaffet mig i dag :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...