Sider

lørdag den 26. januar 2013

Lørdagshygge med godt selskab, pizza og grand prix


Jeg har haft en super hyggelig lørdag aften med en veninde, hvor vi spiste lækker pizza og så Melodi Grand Prix sammen. Det var nok den bedste sang, der vandt, selvom jeg dog tror Simone ville have haft en lidt større chance til den europæiske konkurrence. Men det er jo aldrig til at vide! Synes dog vindersangen var ganske god - hovedsageligt på grund af fløjten. Dog synes jeg generelt sangene var elendige i år! Men nok om det ;)

Tidligere på dagen fik jeg gjort godt og grundigt rent i hele min lejlighed, hvilket også efterhånden var stærkt tiltrængt! Jeg fik ryddet op, vasket op, støvsuget, tørt støv af og ikke mindst gjort badeværelset rent. Så det tog lidt tid, men så får man bare den skønneste følelse inden i, når det er overstået, og der bare er rent overalt. Så skønt! :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...