Sider

onsdag den 16. januar 2013

Mine neglelakker: Rød, lyserød, pink og orange

Jeg ved ikke om det bare er mig, men jeg elsker virkelig at kigge andres neglelaksamlinger (og makeup generelt!) igennem. Lidt creepy måske, men jeg har jo altså bare et eller andet med neglelakker. Så jeg tænkte, jeg ville vise, hvordan min samling ser ud. Jeg synes selv, at jeg har så tilpas mange lakker i forskellige farver nu, at jeg får dårlig samvittighed, hvis jeg køber flere. Så lige nu holder jeg pause fra at købe flere - jeg håber jeg kan holde det i lang tid! ;)


Rød
Fra venstre til højre: Chanel "April" - OPI "The Spy Who Loved Me" - Depend "175" - OPI "Dutch Tulips" - OPI "Just A Little Rösti At This" - Gosh "Berry Me" - Chanel "Rouge Noir"


Lyserød
Eyeko "Petite Polish" - Essie "French Affair" - Essie "Splash of Grenadine" - Gosh "Blissful" - Eyeko "Tea Rose Polish" - Depend "2029"


Pink
OPI "Your Web Or Mine?" - Gosh "Pink Rose" - Maxfactor "Disco Pink" - Loreal Resist&Shine "151" - Loreal Resist&Shine "125"


Gul & Orange
Depend "210" - Eyeko "Nude Polish" - Gosh "Peachy"

2 kommentarer:

 1. ÅRH JEG ELSKER DEM ALLE!!!!!!

  men må indrømme, jeg er helt forelsket i OPI "Just A Little Rösti At This"!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også bare én af mine absolutte yndlings! :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...