Sider

søndag den 6. januar 2013

Nytårsmakeup og lidt opdateringer


Lige et lille hurtigt indlæg inden, jeg smutter i seng. Fik aldrig postet dette billede med min nytårsmakeup - igen i samme stil med de andre looks, men denne gang har jeg brugt lilla i stedet for brunt, så det blev lidt mere farverigt denne gang :)

Jeg ved godt, at det står lidt sløvt til med bloggen disse dage, men jeg har haft nogle travle dage med arbejde, og så er mulighederne med bloggen ikke ret store, når jeg er hjemme ved mine forældre, da jeg ikke oplever ret meget, men samtidig heller ikke har adgang til mit kamera. Men jeg tager hjem til mig selv i morgen, og så skulle der gerne komme nogle mere hyppige og ikke mindst interessante indlæg.

De sidste par dage på arbejdet har været ganske forfærdelige. Jeg har sammen med to andre piger begge dage haft over 30 værelser fordelt på 3 etager, der skulle gøres rene, så det har været så hårdt, og jeg er totalt slidt i kroppen lige nu - specielt min stakkels ryg. Så ja, jeg vil bare smutte i seng og lade søvnen pleje min ømme krop :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...