Sider

lørdag den 5. januar 2013

Resultatet af en shoppingtur

(Beklager mobilbillederne, men har ikke adgang til mit gode kamera denne weekend)

I går var jeg på shoppingtur hele dagen med min mor og søster. Det blev ikke til en helt masse ting, da jeg ikke står og mangler en hel masse, men det blev dog alligevel en dyr fornøjelse.

Den største og dyreste, men dog også mest fornuftige ting var en ny vinterjakke. Jeg havde egentlig brug for en ny allerede tidligere på sæsonen, men jeg havde svært ved at finde én, jeg kunne lide. Og det er så svært at finde én der både er pæn, fornuftig pris, varm nok, men uden dun og pels, da jeg ikke går med det. Jeg faldt dog over denne fra Mbym på udsalg i Message sat ned fra 1000 til 700 kr. Så selvom det stadig var mange penge, så tvivler jeg på, at jeg kan finde én i ligeså god kvalitet til mindre penge. Jeg gjorde dog en tragisk opdagelse i går, da jeg fik kigget nærmere på den. De brune tingester, der sidder på snørerne; jeg troede det var sådan nogle af træ, som det tit er på jakker, men jeg opdagede i stedet, at det var små læderstykker!! Jeg var totalt forfærdet, for jeg går jo heller ikke med læder :( Men jeg beholder den dog alligevel, da jeg ikke ville kunne få pengene tilbage, når den var på udsalg. Virkelig øv at jeg ikke så det inden jeg købte den. Jeg er dog under alle omstændigheder glad for den!

Derudover kom jeg til at købe en neglelak fra Chanel. Seriøst, nu skal jeg virkelig ikke have flere neglelakker i laaaang tid! Men jeg har længe været totalt forelsket i farven, så jeg valgte simpelthen at købe den i går, selvom jeg synes Chanels neglelakker er alt, alt for dyre. Jeg har kun to i forvejen, og de er begge flere år gamle og har været gaver fra andre. Så det er faktisk første gang, jeg har købt én selv, og selvom det gjorde lidt ondt pengemæssigt, så er jeg nu super glad for den, for det er den smukkeste, klassiske hindbærrøde farve, og jeg vil helt sikkert få den brugt virkelig meget. Farven hedder forresten "533 April" :)

De sidste ting jeg "købte" var to dvd'er fra Fona. De var dog ganske gratis for mig, da jeg havde et gavekort, jeg skulle have brugt derinde. Elsker når man føler, man får noget gratis! Det blev til to chick flicks; "Crazy, Stupid, Love" og "No Strings Attached". Har set førstnævnte én gang, men glæder mig til at se dem begge.

2 kommentarer:

 1. lækker jakke! Kan jeg godt forstå du købte!

  Årh den er smuk den chanel! Den minder liidt om den jeg har 217 Splenduer, ud fra biledet i hvert fald :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Er også allerede super glad for den! :)

   Billedet er lidt misvisende, da den ser ret pink ud der, men i virkeligheden er den mere mørkerød. Har lige googlet den farve du har og de er lidt i samme farvetone, men min er bare mørkere og mere rød :D Men årh, den er også bare flot!!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...