Sider

torsdag den 31. januar 2013

Sundhedsupdate og donuthår


Lige et lille hurtigt indlæg inden det er sengetid for mig. Jeg fik afprøvet min nye "donut" til håret i dag, og jeg er totalt glad for resultatet, og så er det jo bare super nemt! Og mit tynde hår kunne fint dække den lille størrelse til, så hvis du ligesom mig har tyndt hår, så kan jeg helt klart anbefale en "donut" i lille størrelse - det giver jo også et noget mere naturligt resultat! :)

Jeg tænkte, at det efterhånden er på tide til en opdatering ang. mit sundhedsprojekt. Jeg tænker stadig mere over, hvad jeg spiser, men motionsdelen er desværre gået lidt i stå. Jeg bruger min fitness-hulahopring en del, men løbet halter lidt. Først og fremmest pga. den sne, der har ligget den sidste uges tid, og mine lange arbejdstider. Og så fik jeg mig jo også en slem forskrækkelse sidste gang, jeg løb. Men jeg må bare op på hesten igen, og jeg starter igen i næste uge. Så det er lidt sløvt - men i det mindste er jeg stadig motiveret! :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...