Sider

lørdag den 26. januar 2013

Turen går snart til....


Min far fylder hele 50 år her til marts, og i den anledning skal vi allesammen (+min søde farmor) en tur til London i påsken! "Ej, hvor fedt!" tænker I nok, og det er der skam også en stor del af mig, der gør. Jeg har dog bare en anden lille og meget irriterende del af mig, der tænker: "Åh nej, hvad har jeg dog rodet mig ud i??".

Jeg har nemlig siden jeg var barn været frygtelig bange for at flyve. Ja faktisk har det stort set hele mit liv stået øverst på listen over de ting, jeg frygter mest (selvfølgelig med undtagelse af at miste min familie!!). Jeg har dog besluttet, at det er på tide at komme videre, så derfor har jeg sagt ja til denne tur. For det er jo heldigvis ikke en lang flyvetur. Så mon ikke jeg overlever? ;)

Bortset fra flyturen glæder jeg mig dog utrolig meget til at se London, da jeg aldrig før har været der. Glæder mig til at tage masser af billeder, se alle seværdighederne, englænderne og ikke mindst en hel masse shopping. Det skal nok blive godt - hvis jeg som sagt overlever flyturen jo!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...