Sider

onsdag den 9. januar 2013

Vegetariske retter: Spaghetti med grøntssagssovs


Spaghetti med kødsovs er en klassiker, men når man ikke spiser kød, duer det jo ikke rigtigt. Heldigvis kan man nemt lave retten med grøntsager i stedet - det er både sundere, men smager efter min mening også meget bedre!

Ingredienser
Gulerødder, squash og løg
Evt. andre grøntsager (fx. champignon, aubergine, peberfrugt osv.)
1 dåse flåede, hakkede tomater
1 terning grøntsagsbuillon
Spaghetti eller anden pasta
Lidt oliemargarine
Salt, peber og evt. andre krydderier

Fremgangsmåde
1. Start med at opløse buillonterningen i kogende vand, så det er klar til brug senere.
2. Snit løget i små stykker og riv gulrødder og squash med et rivejern (eller skær dem i små stykker - jo større stykker, jo længere tid tager det for dem at blive bløde).
3. Svits grøntsagerne i lidt oliemargarine til de falder ned og bliver lidt bløde.


4. Tilsæt de flåede tomater og buillonvandet.
5. Lad det hele simre ved svag varme i et kvarters tid og smag til med krydderier.
6. Kog spaghettien efter anvisning.
7. Servér det hele sammen, og voila!


Simpelt, men super lækkert - både for vegetarer og kødspisere! ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...