Sider

tirsdag den 19. februar 2013

Dagens outfit: Armyjakken

Jakke: Only - Basistrøje: H&M - Jeans: Levi's - Tørklæde: H&M Divided
Støvler: Anna Field - Armbånd: H&M - Læber: MAC "See Sheer"

Dagens outfit med min nye, fine armyjakke! Jeg fryser sådan for tiden, så derfor var det nødvendigt med et tørklæde også. Jeg elsker kombinationen med den kakigrønne farve og de brune støvler og armbånd - det eneste der mangler, er mit guldur, men det er allerede løbet tør for batteri (købte det i august), så det er til batteriudskiftning det sted, jeg købte det, hvilket er i mine forældres by. Så der går lige lidt tid inden, jeg får det tilbage - jeg savner det allerede :(

2 kommentarer:

 1. Det er et dejligt outfit :) Jeg leder selv efter nogle lange støvler og synes at dine er rigtig fine :)

  Hvis du har lyst har jeg to give aways kørende :)
  http://www.idasblog.dk/2013/02/vind-gavekort-til-fabfashion-dk.html
  http://www.idasblog.dk/2013/02/vind-mobilcover.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have! Og jeg tjekker dem lige ud ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...