Sider

mandag den 11. februar 2013

Dagens outfit og halvrund fødselsdag

Top, cardigan og skjorte: H&M - Jeans: Levi's - Støvler: Anna Field - Ur: Michael Kors

Årh, jeg er så utrolig træt her til aften, så dette bliver noget kort, for jeg skal helt sikkert snart i seng! Men lige et hurtigt dagens outfit, som dog er lidt svært at se ordentligt, da der har været mørkt og overskyet hele dagen (og så er der faldet totalt meget sne igen - hvad sker der?!). Tørklædet er i virkeligheden bordeauxrødt, men ser totalt sort ud på billedet, og leopardprikkerne på cardiganen er heller ikke sorte, men brune. Hader dårligt lys! Men alt i alt et super casual og behageligt outfit, der dog stadig ikke var alt for kedeligt pga. cardiganen :)

Min farmor bliver hele 75 år i dag, så jeg var egentlig inviteret til en lille fødselsdagsmiddag bare for børn og børnebørn her til aften, men det ville simpelthen blive for hårdt at skulle frem og tilbage med bus, og jeg ville komme alt for sent i seng, og hun holder alligevel en stor fødselsdag her snart. Men fordi jeg nu ikke kunne komme med, var min farmor så sød at give mig penge til en pizza her til aftensmad, så det her jeg hygget mig med, selvom jeg selvfølgelig helst ville have været med til fødselsdagen :) Men tillykke søde farmor <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...